banner DBB 1
Februari, de maand van Valentijnsdag, van hartjes, van lieve dingetjes en dit jaar zelfs van sneeuw en ijs! Ook ik heb heel wat lieve spulletjes, met en zonder hartjes, in mijn assortiment, maar die zijn eigenlijk het hele jaar door gewoon leuk. Voor jezelf, voor je kind of om cadeau te geven. En ja, zelfs voor ijskoude winterdagen vind je wat in mijn assortiment.
Hartjes

Om maar gelijk bij de hartjes te beginnen: ik heb een aantal leuke artikelen in mijn assortiment met of in een hartvorm.
Het is een figuurtje waar je eigenlijk heel veel verschillende kanten mee op kunt. Zo heb ik hartjes in o.a. slingers verwerkt, in speenkoorden, kussens, kasthangers en mobiles. Met een kleur kun je een hartje een lieve of een wat stoerdere uitstraling geven en door met materialen te variëren krijgt een hartje iedere keer weer een andere uitstraling, voor elk wat wils dus.

Op mijn website staat nog veel meer liefs en de meeste artikelen zijn ook in andere kleuren en/of afmetingen leverbaar.
hartjes slinger
hartjes lichtgrijs
punchneedle
maritieme mobile 5
Sterren
De meeste jongens, maar ook sommige meisjes, hebben niets met hartjes. Geen punt bij DeBesteBlijmakers….!! Voor hen heb ik diverse artikelen met sterren. En ook de sterren zijn net als de hartjes in verschillende afmetingen, kleuren en uitvoeringen leverbaar en daarmee passend bij het kind en/of kinderkamer. Denk aan speenkoorden, kussens, mobiles, wagenspanners, wandhangers, en meer.

De ster heb ik o.a. verwerkt in een maritieme muziekmobile. De mobile is compleet te koop, maar ben of ken je een haakster dan zijn de patroontjes voor het zeilbootje en de vuurtoren ook via mijn website te koop (let wel: het sterpatroon zit hier niet bij, daar dit geen eigen ontwerp is en deze op internet gratis aangeboden wordt).

Wintersetjes

Precies op tijd voor de winterinval heb ik leuke wintersetjes voor de baby(born)pop gemaakt. De poppenmoeder kan haar poppenkind dus gerust mee naar buiten nemen. Ik heb ze van een zacht acryl garen en in warme winterkleurtjes gemaakt
Een setje bestaat uit een gebreide hoofdband/oorwarmers, een col, beenwarmers en wanten met een koordje. Wil je de set compleet hebben, dan kun is er ook nog een bijpassende poncho.
wintersetje naturel 1
Evaline 3
Blokfluithoes met naam
Ook een heel eigen ontwerp is de blokfluithoes. Ik heb er inmiddels al heel veel gemaakt en altijd op bestelling. Dat blijft toch wel het leukst. Zo kan de klant, meestal een moeder of oma (maar ook sinterklaas of de kerstman) zelf de stofjes kiezen. Heel soms kiest het kind zelf mee als ik foto’s van stofjes heb gemaild. Het allerleukste is een hoes met de naam van de fluitist(e) erop geborduurd.
Overigens: ik maak ook regelmatig hoezen voor volwassenen en zelfs ook voor altblokfluiten.
Voor meer leuks kun je altijd even een kijkje op mijn website nemen. Ik probeer deze zo actueel mogelijk te houden. Laat je erdoor inspireren, maar neem gerust contact met mij op als je iets zoekt en het staat er niet tussen.
De komende week ga ik weer voor klanten aan de slag met speenkoorden, slingers, letterkussens en schommelstoelkussens. De (meeste) resultaten hiervan vind je op Instagram terug.

Groetjes,
Ingrid
MailPoet