besteblijmakers

GRATIS LETTERS

Het is weer eens tijd voor een leuke actie. Ik bedacht me, daar het altijd leuk is om een naamslinger te krijgen én om te geven, om hier een leuke actie aan te koppelen. Als je de komende week een naamslinger bestelt, dan betaal je alleen de vlaggetjes, de letters krijg je er dan van mij g r a t i s bij. Hoe leuk is dat?
Vaak worden de naamslingers besteld als kraamcadeau. Daar scoor je natuurlijk altijd mee. Kies stofjes / kleurtjes die bij het babykamertje passen, dan weet je zeker dat je cadeau in de smaak valt.
Je kunt een naamslinger cadeau geven, maar het is natuurlijk ook leuk een slinger voor je eigen kind te laten maken. De slinger doet het leuk in een baby- of kinderkamer, maar wat dacht je van bij verjaardagen of bij andere feestelijke gelegenheden?
Inmiddels heb ik een mooie voorraad stofjes, zowel stoere als lieve, zodat er altijd wel een combinatie naar je wensen te maken valt. Je bepaalt uiteraard niet alleen de stofjes, maar ook de lengte van de slinger. Je betaalt per vlaggetje €1,50 en per letter nog eens €1,50. Tot en met 14 april a.s. betaal je dus alleen de vlaggetjes, de letters krijg je van mij cadeau.
Mocht je van deze leuke actie gebruik willen maken, stuur mij graag een berichtje info@debesteblijmakers.nl, eventueel gelijk ook met je wenskleuren. Ik stuur je dan foto's van mogelijke stofjes.

Groetjes,
Ingrid
Uitschrijven
info@debesteblijmakers.nl
www.debesteblijmakers.nl
facebook instagram 
Email Marketing Powered by MailPoet