besteblijmakers

S U M M E R S A L E

De vorige nieuwsbrief is precies 3 maanden geleden.... veel te lang geleden dus. Ik merk dat het bij 4 dagen per week werken toch wat lastig is om alle ballen in de lucht te houden. Nu met het begin van de zomervakantie (in regio midden, dan) leek het mij leuk om wat artikelen in de 'summersale' te doen. Zoals deze leuke martieme slinger. Een perfect kraamcadeau voor een zomerbaby.

De slinger is gehaakt in diverse aquablauwe tinten en met grijze en rode applicaties afgewerkt, zoals: reddingband, anker, vuurtoren, zeilboot en scheepsstuur. Lengte van de slinger ca. 115cm.

De prijs van de slinger is nu € 17,50 (i.p.v. €25,50)
Bijpassend bij de slinger (maar zeker ook apart leuk) is deze wagenspanner met vuurtoren en zeilbootjes met rammelkraal.

Nu voor €20 (i.p.v. €30).
Of wat dacht je van deze leuke speenkoorden. De watermeloen hoort natuurlijk helemaal bij de zomer, maar ook de regenbogen passen er leuk bij. Op vakantie is een (extra) speenkoord ook nog eens heel handig, zo raak de kleine niet zo makkelijk het speentje kwijt.

Nu €10 per stuk (i.p.v. €14,50)
Ook lieveheersbeestjes zie je in de zomer vaak, dus een speenkoord met lieveheersbeestje past daar perfect bij. En waarom dan niet ook een stoere blauwe.

Nu €10 per stuk (i.p.v. €16,50)
Nog zo een leuk stel: deze walvissen.
Deze bijtringen/rammelaars passen perfect bij een dagje strand of zwembad.
Kies lekker stoer of ga voor de schattige prinses.

Nu voor €6,50 per stuk (i.p.v. €9,50)
Een slinger kan natuurlijk altijd. In huis, in de tuin, maar zeker ook in de tent of caravan. Er is een lieve serie en een stoere serie, dus er zit vast iets passends voor je bij. De slingers zijn allemaal ca. 2,5m.

Prijs per slinger €7,50 (i.p.v. €11).

LET WEL:

er is van elk bovengenoemd artikel maar 1 exemplaar,

dus OP=OP

................................

Dit was het weer voor vandaag. Ik sluit niet uit dat ik de summersale de komende tijd nog ga uitbreiden. Houd hiervoor ook de social media goed in de gaten.

Ondertussen blijft het nog wel steeds mogelijk om iets op maat te laten maken. Het kan zijn dat, in verband met mijn vakantie, de levertijd iets langer dan normaal is, dit uiteraard wel altijd in overleg.

Ik wens je bij deze een fijne vakantie(tijd) toe of je nu wel of niet weggaat, maak er wat moois van.

Lieve groet,
Ingrid
facebook instagram 
info@debesteblijmakers.nl
www.debesteblijmakers.nlUitschrijven
Email Marketing Powered by MailPoet