besteblijmakers
Lieve lezer,

Eigenlijk had het al best lenteachtig mogen zijn, maar nu ik deze nieuwsbrief schrijf is het koud, nat en sneeuwt het zelfs soms. Op de winter zit nu eigenlijk niemand meer te wachten, toch?
Dan maar lekker wat kleur en bloemetjes in deze nieuwsbrief en ook iets leuks om voor Pasen te maken om zo wat toch wat lente in huis te halen.

Lees dus gauw verder....

L E N T E S E T J E

Om maar gelijk met een lente sfeertje te beginnen, dit leuke lentesetje voor de babybornpop. Omdat het in de lente nog best wel wat frisjes kan zijn, is dit vrolijke setje, poncho met mutsje, ideaal. Welke poppenmoeder wil dit nou niet voor haar poppenbaby?
Naast leuke kleertje voor de pop vind je op mijn site ook nog schattige poppenwiegjes en de mogelijkheid om voor elk soort poppenbedje een setje op maat te bestellen.

LIEVEHEERSBEESTJE

Nog heel even en we zien ze ook weer: de lieveheersbeestjes. Die horen bij de lente (en natuurlijk ook de zomer). Kijk eens hoe leuk ze ook zijn voor speenkoorden en rammelaars. Je kunt ze in alle kleuren bestellen. Gewoon even vragen.

En wil je ze liever zelf haken, dan kun je ook het patroon hier bestellen.

BLOKKEN & SLINGERS

Ben je nog op zoek naar een leuk, gepersonaliseerd kraamcadeau voor een lentebaby, dan is een set letterblokken of een naamslinger misschien wel wat. Je kunt hiervoor altijd zelf de kleurtjes en stofjes bij elkaar zoeken. Stuur mij een mailtje en je ontvangt van mij dan foto's van mogelijke stofjes.
Het is ook mogelijk om het cadeau met een persoonlijk berichtje direct naar de nieuwe wereldburger te laten sturen.

P A S E N

Als je de basisset voor de kegelpoppetjes bestelt, dan ontvang je ook diverse tips om hierop varianten te maken, zoals dit schattige paashaasje. Verder vind je op mijn website ook nog andere leuke (koop en gratis) haakpatroontjes. Neem er gerust een kijkje.
Dit was het weer voor vandaag. Mocht je naar aanleiding van deze nieuwsbrief vragen of suggesties hebben of iets willen bestellen, laat het mij vooral weten door een mailtje te sturen naar: info@debesteblijmakers.nl

Ik hoop je hiermee wat kleur te hebben gebracht op deze koude, natte dag, maar meer nog hoop ik dat de lente ons heel gauw komt warmen en de wereld gaat kleuren. Ik kijk ernaar uit.

Tot de volgende nieuwsbrief,
Ingrid
Uitschrijven
info@debesteblijmakers.nl
www.debesteblijmakers.nl
facebook instagram 
Email Marketing Powered by MailPoet