besteblijmakers
Lieve volger,

Op deze druilerige zondag, de eerste advent, wordt het eindelijk weer eens tijd voor een nieuwsbrief. Zeker met het oog op december, dé maand voor cadeautjes en aandacht voor elkaar.

Maar ook tijd voor een 'huishoudelijke' mededeling:
ik heb na lang wikken en wegen besloten te stoppen met het maken van schommelstoelkussens op maat.
De afgelopen ruim 10 jaar heb ik er honderden gemaakt (helaas heb ik de exacte aantallen nooit bijgehouden). Ik stop er dan ook niet mee omdat er geen belangstelling meer voor is, integendeel, ik ben een van de weinigen die ze voor een leuke prijs op maat maakte passend bij jouw stoel en interieur, maar ik vind het voor nu ook wel even genoeg geweest. Op dit moment werk ik 4 dagen per week en er blijft gewoon niet heel veel tijd over voor het maken van schommelstoelkussens.

Alle andere artikelen blijven wel gewoon leverbaar. Dus je kunt me hiervoor altijd gewoon blijven benaderen.
Mozesmandje

M O Z E S M A N D J E

Geen schommelstoelkussens meer, maar poppenbedjes of setjes hiervoor kunnen wel gewoon besteld worden. Vorige week kwam ik dit schattige Mozes mandje tegen. Deze is toch gewoon te leuk voor een pop of knuffel (van maximaal 34cm). Nog leuker is het, dat je zelf de bekleding hiervoor kunt kiezen. Stuur mij gewoon even een berichtje als je belangstelling hebt, dan stuur ik je een foto van mogelijke stofjes.
Let wel, ik heb maar een beperkt aantal ingekocht, dus op=op.

Maar misschien heb je wel een poppenbedje of poppenwiegje dat aan een nieuw dekensetje toe is of wil je een kratje omtoveren tot een poppenbedje, dan kun je bij mij hiervoor een compleet setje bestellen. Een setje bestaat uit een matrasje, dekentje en kussentje en dat maak ik op maat in door jou gekozen stofjes.
Margriet 2
Engeltje bedankje

E N G E L T J E

December is bij uitstek dé maand voor lieve attenties en aandacht voor je naaste(n). Zo heb ik dit schattige engeltje aan mijn assortiment toegevoegd. Je kunt dit leuk aan een cadeautje hangen al dan niet met een lief kaartje erbij. Bedank iemand hiermee voor zijn/haar steun of hulp aan jou. Of steek hiermee iemand die het moeilijk heeft een hart onder de riem.
Aan wie zou jij een lief engeltje willen geven?

En nou we toch bezig zijn met bedankjes, het is ook nog steeds mogelijk om een sleutelhanger te bestellen voor jouw kraamtopper. Gepersonaliseerd is natuurlijk wel het leukste. Uiteraard kun je een arts of verpleegkundige hier ook blij mee maken. Informeer naar de mogelijkheden.
kraamverzorgster
Kerstboom roze

K E R S T P A T R O O N T J E S

Ben jij een haakster en zoek je nog wat leuke inspiratie voor de kerst, neem dan gerust een kijkje op mijn website. Daar vind je diverse leuke, koop en gratis, kerst haakpatronen. Zoals bijvoorbeeld voor dit schattige kerstboompje. Of misschien een sterkussen.
Je vind er o.a. ook een gratis patroon voor een bestekhoes, leuk voor bij het kerstdiner.
Laat je dus graag inspireren.
sterkussen 2a
Dit was het weer voor vandaag. Mocht je naar aanleiding van deze nieuwsbrief vragen of suggesties hebben, laat het mij vooral weten door een mailtje te sturen naar: info@debesteblijmakers.nl

Ik wens je bij deze een fijne, gezellige en sfeervolle decembermaand.

Warme groet,
Ingrid
Uitschrijven
info@debesteblijmakers.nl
www.debesteblijmakers.nl
facebook instagram 
Email Marketing Powered by MailPoet