besteblijmakers

Frisse start!!

Hoe is het met jou? Ik hoop dat je een mooie zomer(vakantie) hebt gehad. Het is alweer september en voor de meesten zit de vakantie er nu toch echt op. Mijn verhuizing is inmiddels ook alweer een paar weken achter de rug en de hiervoor geplande zomerstop is vanaf nu ook teneinde. Hoewel er nog veel moet gebeuren voordat mijn huis helemaal naar mijn zin is, ga ik wel alweer een paar weken naar mijn werk en is de eerste bestelling ook al de deur uit. Volgende bestellingen staan inmiddels gepland. Erg leuk om te merken dat klanten weer staan te popelen om hun bestelling te plaatsen.

GROTE OPRUIMING

50% KORTING

Een verhuizing is zeer geschikt om met veel dingen fris te starten. Zo ook voor DeBesteBlijmakers. Daar het de afgelopen jaren zo gegroeid is, dat ik meer maatwerk bestellingen krijg, dan bestellingen uit mijn vaste assortiment én ook omdat ik nu minder ruimte heb (oftewel: deze voor andere dingen wil gaan benutten), heb ik besloten het vaste assortiment op te ruimen. Voor mij leuk omdat ik straks meer ruimte heb en voor jou om voor een leuk prijsje iets voor je baby- of kinderkamer te scoren of een leuk (kraam)cadeau. Kijk dus vooral even in de rubrieken LIEF en STOER. Zit er iets leuks tussen, stuur mij een berichtje.

sjaalslab lieveheersbeestje oker
letterbak luipaardprint 2
wilde dieren - tijger
maritieme mobile 4a
wieghanger wolk
Vlieger 1

M A A T W E R K

NAAMSLINGERS

De eerste bestelling na mijn zomerstop is dus alweer de deur uit. Ik mocht twee leuke naamslingers maken. Deze worden veel besteld om als kraamcadeau te geven, maar ze zijn natuurlijk ook leuk voor je eigen kind(erkamer). En voor verjaardagen natuurlijk meer dan geschikt. De stofjes wisselen regelmatig. Het kan dus zijn dat niet alle afgebeelde stofjes er meer zijn, maar er zijn meer dan genoeg leuke alternatieven. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Annelies - Luana

M E T N A A M

GEPERSONALISEERD

Behalve naamslingers heb ik nog veel meer naam artikelen in mijn assortiment. Wat dacht je van de letterblokken Deze worden gemaakt van 9cm schuimrubber en uiteraard kies je zelf de stofjes uit (en natuurlijk de letters ;) ).

All-time-favorite zijn toch wel de letterkussens. Deze worden ook veel besteld als kraamcadeau. Meestal alleen de eerste letter van de naam, maar soms ook de hele naam van de baby. Alles is mogelijk.

Een ander naam artikel dat vooral in deze tijd van het jaar en rond de feestdagen wordt besteld, is de blokfluithoes met naam. Hoe leuk is het als je naar muziekles gaat met je blokfluit in een mooie hoes mét je eigen naam erop? Ook hier zijn de mogelijkheden qua stofjes eindeloos.

En terug van weggeweest: de speenkoord met naam. Niet met de 'oude' vierkante letterkralen, maar met mooie platte ronde letterkralen. Daar ik eerst een try-out voor een klant heb gemaakt om te polsen of hier belangstelling voor is, kan het zijn dat de levertijd iets langer is omdat nog niet alle letters op voorraad zijn.

*****

Voor vandaag was dit het weer. Op naar een mooi nieuw seizoen.
Wil je op tijd een bestelling geleverd hebben, wacht dan niet te lang met bestellen. Daar ik naast DeBesteBlijmakers vier dagen per week werk, heb ik maar beperkt plek voor bestellingen.
Stuur mij voor vragen, tips en bestellingen gewoon even een berichtje: info@debesteblijmakers.nl

Tot gauw en een lieve groet,

IngridSam
Maartje 2
L verloting
R
kubussen
Guus
facebook instagram 
Email Marketing Powered by MailPoet