besteblijmakers

*Z O M E R D E A L S*

Zoals je misschien wel weet, heb ik tot en met eind augustus een zomerstop ingelast. Dit geldt overigens alleen voor maatwerk bestellingen. Alle overige artikelen en haakpatronen zijn wel gewoon te bestellen.
In verband met de zomervakanties, heb ik wat leuke aanbiedingen voor je, dus lees gerust verder.....

Z O M E R S E S E T

H A A K P A T R O N E N

Om te beginnen heb ik een leuke actie voor haaksters. De onderstaande haakpatronen zijn in 1 koop te bestellen voor €6 (in plaats van €9,50). Genoeg voor uren haakplezier. Maak dus zelf zo een vrolijke walvis of lieveheersbeestje bijtring (het lieveheersbeestje patroon is er zelfs in twee formaten, zodat je 'm ook voor een speenkoord kunt gebruiken).
Of het zeilbootje met vuurtoren. Deze kun je gebruiken om een (muziek)mobiel te maken, een wagenspanner of een speenkoord.
Of wat dacht je van een zomerse vlieger.
En het leukste: de kegelpoppetjes. Je kunt hier eindeloos mee variëren en combineren. Ze zijn leuk om mee te spelen, in bijvoorbeeld een poppenhuis, maar ook heel erg geschikt om te personaliseren en/of cadeau te geven.

Note: dit zijn mijn eigen ontwerpen en het is niet de bedoeling deze voor commerciële doeleinden te gebruiken.
bijtring walvis matroos
vlieger 1
maritieme mobile 4a
lieveheersbeestje oker 1a
huisje boompje beestje

Z O M E R D E A L

In juli en augustus neem ik geen maatwerk bestellingen aan, maar wil je toch iets uit mijn assortiment kopen, dan ontvang je 20% korting op alle artikelen uit de rubrieken LIEF en STOER. Hoe leuk is dat?
Je vindt hier er o.a. heel veel leuks voor poppen, vrolijke slingers, kussens, kraamcadeautjes en nog heel veel meer.
slaapzak pop 2b

O P R U I M I N G

Bij een verhuizing hoort nu eenmaal een opruiming, dat geldt dus ook voor DeBesteBlijmakers. Neem gerust af en toe een kijkje bij de OPRUIMING op mijn website. Wellicht dat dit de komende tijd aangevuld gaat worden.

Geniet van de zomer en als je op vakantie gaat, maak er wat moois van.

Lieve groet,
Ingrid
autootjesmobile 4c
vlinderkoffertje 2a
voetbalslinger
eenhoorn 1b
facebook instagram 
Email Marketing Powered by MailPoet