banner DBB 1
Alle andere jaren ging ik in de zomervakantie, op een paar weken vakantie na, altijd gewoon door met het verwerken van bestellingen op maat. Dit jaar neem ik, voor wat betreft DeBesteBlijmakers betreft, voor het eerst een langere zomerstop, niet om op vakantie te gaan, maar voor mijn verhuizing.

In de maanden juli en augustus kun je dan ook even niet terecht voor bestellingen op maat, zoals schommelstoelkussens, letterkussens, blokfluithoezen enz. Daar wil ik in september weer mee gaan starten.

Je kunt nog wel artikelen uit voorraad bestellen. Als compensatie voor deze lange sluitingstijd krijg je in deze twee maanden 20% korting als je bij je bestelling ZOMERSTOP doorgeeft. Dit geldt overigens alleen voor de rubrieken LIEF en STOER.

Ik ben inmiddels met de laatste bestellingen bezig voordat ik straks, letterlijk, de deuren hier ga sluiten.

L Y N N

Letterblokken Zelf vind ik ze té leuk. Het duurde even, maar de laatste tijd worden ze steeds vaker besteld. Het is dan ook een originele variant op de alom bekende naamslinger en minstens zo vrolijk, toch?!
Je kunt ze stapelen of naast elkaar neerzetten.
Ze worden van 9cm zacht schuimrubber gemaakt en uiteraard heb je keus uit heel veel leuke stofjes.
Bestel een set voor je eigen (klein)kind of geef het als kraamcadeau.
anker
maritieme mobile 4

M A R I T I E M

Met de zomervakantie voor de deur én met de 20% korting op (bijna) alle artikelen, wil ik hier gelijk nog wat leuke zomerse items tonen. Leuk voor op een boot of in een caravan, maar ook in een maritieme baby- of kinderkamer.

Wat dacht je van dit stoere anker kussen? Je krijgt toch spontaan zin in zee en strand of in een boottochtje?

Of van deze stoere muziekmobiel met gehaakte maritieme figuurtjes. Daar wil niet alleen een baby bij wegdromen, toch?!

En denk je nu, ja maar ik kan deze leuke figuurtjes, de vuurtoren en het zeilbootje, ook best zelf haken, dan is het ook mogelijk om de haakpatroontjes ervan te bestellen om heerlijk in het zonnetje of op een regenachtige dag te gaan haken.
Het mooie is, dat je er ook leuke andere dingen van kunt maken, zoals een wagenspanner, een bijtring/rammelaar of een speenkoord. Meer dan genoeg mogelijkheden dus.
Weet jij al wat jij ervan gaat maken?

V L I E G E R S

Denk je aan strand, dan denk je aan vliegers die heerlijk dansen op de wind.
Je ziet ze in heel veel verschillende kleuren, maten en vormen.
Maar ze zijn niet alleen leuk om mee te spelen, ook een muur geven ze een vrolijk accent. Op mijn site vind je een stoere en een lieve variant en zelfs ook een gehaakte vlieger. En haak je ook deze liever zelf, dan kun je het patroon hiervoor ook bij mij bestellen.
Kortom, weer of geen weer, wind of geen wind, zomer of geen zomer: een vlieger kan altijd.....!
vlieger bloemetjes 1
Scrabble 3
Scrabble 1

S C R A B B L E

Vakantietijd is voor veel gezinnen ook vaak spelletjestijd. Want dan geldt: gezelligheid kent geen tijd. De kinderen mogen wat later naar bed, dus een spelletjesavond mag dan ook best wat langer duren.
Op mijn site vind je ook wat leuke 'kringkoopjes' en daar vind je dan dit complete vintage Scrabble spel. Het bord heeft twee verschillende kanten, dus je kunt er vast meerdere spelletjesavonden mee vullen.
Andere leuke kringkoopjes zijn o.a. strandstoel voor de pop, een houten Formule 1 auto en een hip kinderserviesje.
Dit was het dan, de zomer-nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal pas ergens aan het eind van de zomer komen, zodra ik een beetje op orde ben in mijn nieuwe huis. Op social media zal ik vast af en toe iets leuks posten en schroom vooral niet om een bestelling te plaatsen. Misschien dat het ietsjes langer duurt voordat het op de post gaat, maar altijd wel in goed overleg met jou natuurlijk.

Dan wens ik je hierbij een hele fijne zomer, of je nu op vakantie gaat of niet. Maak er wat moois van.
Graag tot gauw,
Ingrid
facebook instagram 
Heb je de vorige nieuwsbrieven gemist?
Je kunt deze nog teruglezen op mijn website.
Email Marketing Powered by MailPoet