banner DBB 1
Meestal zijn feestdagen, zoals bijvoorbeeld Pinksterdagen, uitermate geschikt voor een bezoek aan de dierentuin. Helaas zat het weer niet heel erg mee (hoewel er nog genoeg mensen waren die de regen trotseerden). Voor degenen die hun dierentuinbezoek hebben uitgesteld (maar ook voor hen die ondanks het slechte weer toch op pad zijn gegaan), heb ik vandaag een leuke actie: 10% korting op alle artikelen met dieren (ook op reeds afgeprijsde dieren artikelen). Deze actie geldt t/m 10 juni onder vermelding van DIEREN10.

b o e r d e r i j

Niet alleen de dierentuin is een geliefd uitje voor gezinnen met kinderen, ook een (kinder)boerderij wordt graag door hen bezocht. Vandaag was het ook nog eens Campina dag en kon je bij veel boerderijen een kijkje achter de schermen nemen. Te leuk. Zeker ook als er ook nog eens jonge dieren te zien zijn.

Deze vrolijke boerderij slingers zijn dan ook een leuke blikvanger in een baby- of kinderkamer. Of wat dacht je van in een speelhoek of -kamer.

Er is een stoere en een lieve variant.

Maar misschien gaat je kind wel liever voor een wilde dieren slinger of een slinger met vosjes.

Let wel: voor alle slingers geldt op=op.
wilde dieren
panterprint slinger 3

w i l d e d i e r e n

Nu we toch bij de wilde dieren zijn, ga ik er maar meteen mee verder.

Deze leuke set wilde dieren is toch te leuk voor in een babykamer? Het girafje, het tijgertje en het olifanjte is een schattig stel zo bij elkaar. De kleuren van de stoere lijstjes zijn op de kleuren van dit vrolijke gezelschap afgestemd.
Ook op deze set dus 10% korting.

De stoere slinger met het panterprintje, ja eigenlijk past die er te leuk bij. Daarom ook op deze slinger 10% korting.
Ook hier geldt: op=op (voor zowel de dieren set als de slinger).

v l i n d e r s

Wat dacht je van vrolijke fladderaars aan de muur van je (baby)kamer? Op mijn website vind je een hele serie geborduurde vlinders. Allemaal weer in ander kleuren en vormen.
Verder heb ik ook nog leuke gehaakte mobiles met vlindertjes, haarsetjes voor peutertjes en een babybornsetje met vlinder. Al deze dieren items dus ook met 10% korting.
vlinder roze
bijtring walvis petrol

w a l v is

Al 'bladerend' door mijn website constateer ik dat ik eigenlijk best veel dieren in artikelen heb verwerkt. Ik kan er nog wel een paar nieuwsbrieven mee vullen, maar ik eindig met deze stoere walvis rammelaar / bijtring. Deze is er in verschillende uitvoeringen, dus ook in een lieve. Een andere dieren rammelaar is met een lieveheersbeestje.
Ben je benieuwd naar alle 36 artikelen met dieren, klik dan hier.
Van alle dieren artikelen is er maar 1 exemplaar, dus op is (voorlopig) ook echt op. Daar ik de komende maanden in verband met verhuizing weinig tot niet op bestelling zal werken is het dan ook niet mogelijk om iets op maat te laten maken. Dit kan pas weer vanaf september. Je kunt overigens wel gewoon iets uit het vaste assortiment bestellen en ik zal zoveel mogelijk bereikbaar zijn per mail of social media.

Graag tot dan,
Ingrid
facebook instagram 
Heb je de vorige nieuwsbrieven gemist?
Je kunt deze nog teruglezen op mijn website.
Email Marketing Powered by MailPoet