banner DBB 1
Op dit moment is het erg druk met bestellingen. Schommelstoelkussens en letterkussens worden altijd al veel besteld en momenteel dus ook weer. Ik ben er de komende weken in ieder geval zoet mee. Ondertussen zou je bijna vergeten dat er ook nog ander leuks in mijn webwinkel te vinden is. Hoogste tijd om het e.e.a. even in de spotlight te zetten. Lees dus gerust verder.....
KRINGKOOPJES
Nieuw op mijn website is de rubriek ‘kringkoopjes. Daar blijmakers een ruim begrip is en ik zelf groot fan ben van tweedehands spulletjes was er nu dan eindelijk gelegenheid om hier iets op mijn website mee te doen. Het aanbod is breed: van woonaccessoires tot speelgoed en van sieraden tot boeken. Net wat er zo op mijn pad komt, maar wel allemaal spulletjes voor in huis en/of geschikt voor kinderen. Neem regelmatig even een kijkje of er wat leuks voor jou of je kind tussen staat.
kandelaars
Diana
bruidspaar en familie
Greet 2
KEGELPOPPETJES
Tijdens de eerste lockdown ontwierp ik ze speciaal om zorgmedewerkers extra waardering te geven: gehaakte kegelpoppetjes in verpleegstertenue in de vorm van een sleutel- of tashanger. Daarna werden ze helaas nauwelijks nog besteld, maar afgelopen week kreeg ik dan toch ‘zomaar’ ineens weer een bestelling hiervoor. Daar ze gepersonaliseerd het leukst zijn, maak ik ze alleen op bestelling. Zo kan de klant zelf kiezen welke kleur en lengte het haar moet hebben, maar ook de huidskleur en kleur van de ogen en tenslotte de kleur van het tenue om zoveel mogelijk uiterlijkheden van de zorgmedewerker in het poppetje terug te laten komen. Want dat is tenslotte toch het leukst. Mocht je ook belangstelling hiervoor hebben, informeer dan naar de mogelijkheden.

De kegelpoppetjes, ook wel bekend als gelukspoppetjes of pegdolls, zijn overigens ook in andere uitvoeringen te bestellen: als bruidspaar, gezin met baby en/of huisdier of zwangere vrouw. Leuk om bij gelegenheden zoals een bruiloft of geboorte(aankondiging) cadeau te geven. Maar je kunt ook je eigen gezin in kegelpoppetjes bestellen en je kunt er zelfs voor kiezen om je poppetjes in een lijstje, als slinger of als sleutelhanger te bestellen. Meer dan genoeg mogelijkheden.

WANDDECORATIE
Niets zo saai als een kale muur in een baby- of kinderkamer. Daarom vind je in mijn webwinkel tal van leuke wanddecoraties. Zowel voor stoere als lieve kamers. En ook heel divers: van regenbogen en uiltjes tot wilde dieren. En dan ook nog in verschillende technieken en materialen: van stof, gehaakt of met de punchneedle techniek.
Mijn favoriet is toch wel de gehaakte vlieger. Een eigen ontwerp en door gebruik van de juiste kleuren zowel geschikt voor een stoere als lieve babykamer.
Ben jij echter zelf een haakster, dan kun je het patroon voor de vlieger ook via mijn webwinkel bestellen.
vlieger oudgroen 1
regenboogmobile
STOERE KLEUREN
Voor stoere babykamers heb ik wat accessoires in stoere kleurcombinaties gemaakt. Zoals een regenboogmobile, een muziekmobile en een vlaggenslinger. Ze kunnen met elkaar gecombineerd worden, maar zijn ook ‘los’ te bestellen. Hierbij passend dan ook nog een regenboogspeenkoord. Wil je dit speenkoord als cadeau aan kersverse ouders geven, dan kun je er ook twee bijpassende sleutelhangers bij bestellen.
Het was lastig om een selectie te maken uit mijn assortiment, want er is nog heel veel meer leuks te vinden in mijn webwinkel. Neem er gerust even een kijkje. En zoek je iets, maar staat het er niet tussen, dan kun je mij altijd even een berichtje sturen, want er is altijd (nóg) meer mogelijk dan er op mijn website staat.

Groetjes,
Ingrid
MailPoet