banner DBB 1
Momenteel is het weer goed druk met bestellingen. De meeste bestellingen zijn voor schommelstoelkussens, maar er zitten ook veel leuke andere bestellingen bij, zoals slingers, letterblokken en.... speenkoord met naam. Deze is terug van weggeweest en eigenlijk vind ik dat helemaal leuk, vooral ook omdat ik hiervoor mooie nieuwe letterkralen heb gevonden. Lees je mee?

s p e e n k o o r d

Het begon met een vraag van een klant: dat ze het jammer vond dat ik geen speenkoord met letterkralen meer in mijn assortiment heb. Daar bleek een poos geleden ineens geen vraag meer naar, maar ja, iets met 'goede klant' (ze bestelt regelmatig kraamcadeautjes bij mij) en iets met 'niet zou gauw nee verkopen' zorgden ervoor dat dit speenkoord tot stand kwam. Té leuk. Vooral ook omdat ik hele mooie nieuwe letterkralen ervoor vond. Heb jij ook belangstelling? Stuur mij vooral een berichtje.
Sam

l e t t e r b l o k k e n

Een nog steeds niet heel veel besteld item, maar wel een van mijn favorieten: letterblokken. Zachte 9 cm kubussen waarmee je eindeloos kleurcombinaties kunt maken. Leuke blikvanger op een babykamer, maar ook een origineel en persoonlijk kraamcadeau.
Uiteraard kies je zelf de stofjes hiervoor. In welke kleuren kan ik ze voor je maken?

w a n d h a n g e r s

Ben je nog op zoek naar een leuke wandhanger, neem dan een kijkje op mijn website. Je vindt er geborduurde, punchneedle en gehaakte wandhangers. Ze geven een baby- of kinderkamer een leuk extraatje, zoals bijvoorbeeld deze geborduurde regenboog. Maar ook een stoere gehaakte vlieger of een punchneedle kroon.
Wie weet zit er net die ene wandhanger tussen waar jij naar op zoek bent.
regenboog hartjes hanger
flamingo 1

o p r u i m i n g

Met mijn op hand zijnde verhuizing, wil ik toch ook nog even de opruiming onder de aandacht brengen. Zoek je nog iets leuks voor je baby- of kinderkamer of een leuk cadeautje, neem er gerust een kijkje. Wie weet zit er wat leuks tussen, zoals bijvoorbeeld deze zomerse flamingoslinger, naast nog veel meer slingers, blokfluithoezen, kussentjes, poppenbedsetjes en nog veel meer.
Dat was het weer voor vandaag. De komende tijd ben ik, naast mijn werk als klantenservice medewerker, nog druk bezig met vooral schommelstoelkussens. Mijn agenda zit daarmee behoorlijk vol, maar dat wil niet zeggen dat er geen ruimte is voor nieuwe bestellingen. Neem hierover gerust contact met mij op: info@debesteblijmakers.nl

Graag tot dan,
Ingrid
facebook instagram 
Heb je de vorige nieuwsbrieven gemist?
Je kunt deze nog teruglezen op mijn website.
Email Marketing Powered by MailPoet