banner DBB 1
De lente laat zich nog steeds van haar mooiste kant zien. Ook al mag de wind wat minder en de temperatuur nog wel wat hoger, de zon laat ons al een hele poos niet in de steek. Heerlijk. Je wordt er gewoon blij van. Alles staat ook nog eens zo mooi in bloei en de vogeltjes zijn druk bezig met hun nestjes. Alles bij elkaar weer een bron van inspiratie. Voor lente- of zomerbaby's heb ik dan ook weer een leuk nieuw setje in mijn assortiment. Kijk je mee?

t j i l p - t j i l p

Pas kwam ik deze schattige houten vogel speenclips tegen en ik móest deze gewoon hebben. Ik vind het zo een leuk, speels alternatief voor de clips die ik tot nu toe gebruikte.

Ook leuk leek het mij om de speenkoorden nu eens te haken in plaats van met kralen en gehaakt figuurtjes te maken. Af en toe iets anders, iets nieuws is toch weer verfrissend. Niet alleen voor mijn klanten, maar ook voor mij om te maken.

Bijpassend vond ik schattige mini haarclipjes, waardoor meteen het idee van een set was geboren. De clipjes zijn geschikt voor baby en peuters.
Misschien heb je binnenkort wel een feestje of een leuke gelegenheid waarbij dit setje past. Andere kleurtjes komen er ook nog aan.
ringenslinger 2a
ringenslinger 2b

r i n g e n s l i n g e r

Wie kent 'm niet, de ringenslinger. Je hebt 'm vroeger vast op school of thuis gemaakt. Van papier. Een simpele en snelle manier om een vrolijke slinger te maken.

Ik had 'm al eerder in een gehaakte versie gemaakt, maar nu heb ik de ringenslinger gebreid.
Om 'm te breien is echter wat minder snel en wat meer werk dan de papieren variant, maar het resultaat is hetzelfde: lekker vrolijk.
Met z'n ca. 120cm kun je 'm prima aan een box, ledikantje, muur, kast of raam hangen.

k o n i n g s d a g

Met koningsdag in het verschiet, kun je er in deze tijd niet echt omheen: een kroon. Met dit kussen geef je de kamer van jouw prins of prinses een koninklijk tintje. En het leuke is: je kunt 'm ook in een andere kleur bestellen. Gewoon even naar de mogelijkheden vragen.
kroon kussen 2
wattenschijfjes pastel

d u u r z a a m

En het is ook alweer bijna Moederdag. Ben jij nog op zoek naar een origineel, duurzaam cadeau voor je (schoon)moeder of bonusmoeder, dan maak je haar misschien wel blij met deze set duurzame wattenschijfjes. Wil je ze in andere kleuren dan afgebeeld, wees er dan op tijd bij, dan kan ik ze nog voor je maken.
Wat een feestelijkheden. Pas nog Pasen binnenkort dan Koningsdag en Moederdag en (voor velen) ook nog eens meivakantie. Maak er een gezellige tijd van.

Lieve lentegroet,
Ingrid
facebook instagram 
Heb je de vorige nieuwsbrieven gemist?
Je kunt deze nog teruglezen op mijn website.
Email Marketing Powered by MailPoet