banner DBB 1
Fijn dat je mij ook volgt via de nieuwsbrief. Welkom!

Nog niet zolang geleden waren de meeste bestellingen voor gehaakte artikelen. Op dit moment verkoop ik eigenlijk nog maar weinig gehaakte producten. Best wel jammer, want vooral voor baby's en babykamers kun je de mooiste accessoires haken. Maar, deze week kwam dan toch 'zomaar ineens' weer een bestelling voor een gehaakte slinger binnen.

w i l d e d i e r e n

Zoals hierboven geschreven, was het al wat langer geleden dat ik op bestelling iets gehaakt heb. Is het misschien zo, dat gehaakte spullen niet meer 'in' zijn? Of had ik mijn assortiment misschien wat moeten aanpassen?
Hoe dan ook, afgelopen week heb ik deze stoere dierenslinger gehaakt.

Ik had 'm al een paar keer eerder gemaakt, maar hij blijft gewoon té leuk.
Een vorige klant vroeg of ik strikjes bij de uiteinden kon maken in plaats van lussen en sindsdien maak ik ;m met strikken. Best leuk. Zo kun je de slinger bijvoorbeeld ook eenvoudig aan een ledikantje of box bevestigen

Op mijn site vind je overigens nog heel veel meer gehaakte slingers (en trouwens ook van stof). Ik heb ze in lieve kleurtjes en ook in stoere kleuren. Neem gerust een kijkje. En... kies je iets uit voorraad (dus geen maatwerk), dan krijg je er ook nog eens 25% korting op.
Henriëtte 1

p o p p e n w i e g j e

Afgelopen week heb ik ook weer een schattig setje voor een poppenwiegje gemaakt. Daar het vandaag cadeau gegeven moest worden, was er wel wat haast bij, maar daar houd ik uiteraard graag rekening mee (mits mijn agenda dit toelaat natuurlijk).

l e n t e s e t j e

Met het mooie weer van de afgelopen weken, wil ook de babybornpop haar garderobe met nieuwe zomerse kleding aanvullen. Wat dacht je van dit schattige setje? Bestaande uit een gehaakt topje met vlindertje en een luchtig gebloemd rokje.
Kijk voor dit setje en andere leuke poppenitems op mijn website.
babyborn setje vlinder blauw 1
F1 auto

f o r m u l e 1

Het zal niemand zijn ontgaan, maar het Formule 1 seizoen is weer van start gegaan. Op mijn site vind je ook wat leuke kringloopvondsten zoals onder andere deze leuke houten Formule 1 auto. Hoe leuk is dat op een babykamer?

Tot zover weer voor vandaag. Ik hoop je wat ideeën te hebben gegeven voor een cadeautje of voor het inrichten van je babykamer. Mocht je iets zoeken, maar vind je het niet op mijn website, laat het me gewoon even weten. Vaak is er meer mogelijk dan afgebeeld en de mooiste creaties ontstaan nu eenmaal samen met klanten, met jou dus. Stuur mij gerust een mailtje.

Lieve groet,
Ingrid
facebook instagram 
Heb je de vorige nieuwsbrieven gemist?
Je kunt deze nog teruglezen op mijn website.
Email Marketing Powered by MailPoet