banner DBB 1
Wat leuk dat je er vandaag ook (weer) bij bent. Welkom.
Door het heerlijke weer van de afgelopen tijd krijg ik gewoon lentekriebels, maar wie niet?! Vandaag dan ook alleen maar vrolijke items passend bij deze tijd van het jaar. Kijk je mee?

p a a s h a a s j e

Misschien dat je ze al kent, maar misschien zegt het je (nog) niets: de kegelpoppetjes
Leuke poppetjes die je aan de hand van mijn patroontjes zelf kunt haken. Je kunt ze bijvoorbeeld maken voor in een poppenhuis, maar je kunt er ook heel leuk een 'portret' van je eigen gezin mee maken of dat van een ander gezin, bijvoorbeeld als (kraam)cadeau.
De mogelijkheden zijn eindeloos. Als je de basisset bestelt, krijg je de patroontjes voor vader, moeder, kind, baby en hond. Daarnaast nog talloze tips om hiermee te variëren.

En nu, speciaal voor Pasen, ontvang je bij deze basisset ook het patroon van de paashaas plus de eitjes.

Wil je dan nóg meer variaties op de basisset, dan kun je die uitbreiden met het winterpakket. Okay, voor nu even niet helemaal actueel, maar wel iets om te onthouden misschien.

L (Lou)

l e n t e l e t t e r

Letterkussens, ze blijven populair. En ik begrijp het helemaal. Ze zijn een originele en persoonlijke blikvanger in een baby- of kinderkamer, maar als kraamcadeau score je hier ook mee. Kort geleden mocht ik deze leukerd voor Lou maken. Mét haar naam erop, dat maakt een letter extra persoonlijk. Ook belangstelling? Informeer naar de actuele stofjes.

l i e v e h e e r s b e e s t j e

Kort geleden introduceerde ik dit patroon ook al, maar ja, toen was het nog helemaal niet lenteachtig...
Vandaar dat ik 'm vandaag nog eens laat zien. Dit patroon heb ik zo ontworpen, dat je er een grote lieveheersbeestje van kunt maken, voor bijvoorbeeld een rammelaar/bijtring, maar ook een kleinere variant voor bijvoorbeeld een speenkoord. Welke ga jij eerst maken?
rammelaar lieveheersbeestje 1a
Nikita - Morris 3

n a a m s l i n g e r

Niet specifiek een lente item, maar ergens toch ook wel weer: deze naamslinger voor Morris, een lente baby.
Hoe leuk is het om een nieuwe wereldburger welkom te heten met een naamslinger. Helemaal als de slinger ook nog eens perfect in de babykamer past. En later, bij zijn of haar verjaardagen en kinderfeestjes, hang je deze slinger sowieso op.
Heb je belangstelling, informeer dan naar de actuele stofjes. Want jij kiest deze namelijk zelf. Hoe leuk is dat?
Dat was het weer voor deze week.
Ik wil je er even aan herinneren dat de actie 25% korting op alles uit de rubrieken Lief & Stoer nog steeds van kracht is. Ben je dus nog op zoek naar een leuk (kraam)cadeau of item voor je baby(kamer) of kind(erkamer), neem dan even een kijkje op mijn website.

Heb je vragen, deze kun je altijd via de mail stellen: info@debesteblijmakers.nl

Geniet van het lenteweer,
Ingrid
facebook instagram 
Heb je de vorige nieuwsbrieven gemist?
Je kunt deze nog teruglezen op mijn website.
Email Marketing Powered by MailPoet