banner DBB 1
De afgelopen week heb ik weer aan veel leuke bestellingen gewerkt. Een aantal ervan wil ik vandaag hier laten zien, zoals het poppenbedsetje en de set kussens met roosjes.
Tussen de bestellingen door vind ik gelukkig ook nog steeds tijd voor nieuwe ontwerpen of varianten op bestaande ontwerpen, zoals op de walvis van vorige week.
Maar ook aan inspiratie voor nieuwe ontwerpen ontbreekt het me momenteel niet, maar hierover binnenkort meer.

B A M B I

Setjes voor poppenbedjes worden bijna wekelijks besteld. Het leuke is dat iedere klant weer andere stofjes kiest. Passend bij een bedje, interieur of kind. Gelukkig heb ik na 14 jaar een ruim gevulde lapjeskast, dus vind ik eigenlijk altijd wel iets passends.
Voor dit setje was het verzoek van de klant zo min mogelijk roze, daar er volgens haar al meer dan genoeg van deze kleur in huis was. Tussen mijn lapjes vond ik dan dit schattige Bambi stofje met maar een vleugje roze....!!
Hanke 2
Carmen 3

R O O S J E S

Bepaalde opdrachten zijn nét anders dan andere. Zoals de bestelling voor deze set. Ik maak weliswaar bijna wekelijks 1 of meerdere schommelstoelkussens en soms ook met een bijpassend luiermandje, maar tegenwoordig dan bijna altijd wel in een wafelstof met of zonder een applicatie erop. De klant van deze set wilde echter dit schattige stofje met roosjes dat speciaal hiervoor uit Duitsland moest komen. O ja, of er ook nog vijf kussens voor keukenstoelen bij konden? Tuurlijk!!!
boerderijslinger 1

B O E R D E R I J

Het is alweer bijna voorjaar. De tijd van lammetjes en andere jonge dieren. De tijd om regelmatig naar een kinderboerderij te gaan om deze dieren zoveel mogelijk te bewonderen en te zien groeien. Helemaal passend hierbij heb ik twee slingers in mijn assortiment. Een lieve met roze en een wat stoerdere variant. Leuke eye-catchers voor een baby- of kinderkamer.
boerderij slinger 2
boerderij slinger 1
bijtring walvis matroos
walvis prinses

V A R I A N T E N

Wie vorige week mijn nieuwsbrief heeft gelezen heeft 'm zeer waarschijnlijk al gezien: de walvis rammelaar cq bijtring.
Het patroon hiervoor maakte ik alweer een poos geleden, maar ik had 'm nog niet voor een rammelaar gebruikt.
En wat blijkt: de walvis doet het ook heel leuk in andere uitvoeringen.
Zo maakte ik een matroos in een stoer rood-wit-blauw en voor meisjes dan een prinses in het roze mét kroon.
Ik sluit niet uit dat er nog meer varianten gaan komen...
Zoals jullie zien is (bijna) alles uit mijn assortiment naar jouw wensen aan te passen. Gewoon even naar de mogelijkheden vragen.

Op Facebook en Instagram heb ik voor komend weekend (t/m 28 februari) een kortingsactie: 10% korting op het hele vaste assortiment (met uitzondering van de rubrieken 'op maat' en 'meer leuks').
Exclusief voor jullie geldt deze actie t/m vrijdag 5 maart a.s. onder vermelding van NIEUWSBRIEF KORTING.

Groetjes,
Ingrid

Heb je de vorige nieuwsbrieven gemist?
Je kunt deze nog teruglezen op mijn website.
MailPoet