banner DBB 1
De afgelopen week was het weer goed druk met bestellingen en naast vaste items zoals letterkussens en schommelstoelkussens zaten daar dit keer ook een paar pareltjes tussen die ik jullie niet wil onthouden.
Ik zie dat steeds meer klanten terugkomen voor een bestelling op maat, omdat het bij mij gekochte (kraam)cadeau een vorige keer zo leuk werd ontvangen en dat hoor ik natuurlijk maar al te graag.
En zoek je iets, maar staat het niet op mijn website, dan kun je altijd contact met mij opnemen, want er is vaak veel meer mogelijk.
Onder het motto ‘durf te vragen’ zijn al de meest leuke ontwerpen ontstaan. En eerlijk gezegd: veel van deze ‘durf-te-vragen-ontwerpen’ zijn zelfs vaste onderdelen in mijn assortiment geworden. Niet alleen ik, maar ook klanten hebben zich hierdoor laten inspireren en dat zijn dan ook de échte blijmakers.

Letterblokken


De afgelopen week mocht ik aan een bestelling werken voor letterblokken. Hiervoor had ik een poos geleden eens een demo gemaakt, maar sindsdien werden ze helaas maar 1x besteld. Best jammer, want het resultaat is zó leuk.
Maar goed, deze week was het dan eindelijk zover: ik mocht voor Gijs een leuke set maken. In stoere kleuren, wat ook leuk was omdat mijn vorige blokken in een lieve variant waren. Ik hoop stiekem dat ze nu toch wat meer besteld worden.
Daar ik ze alleen op bestelling maak, kun je zelf de kleurtjes ervoor bepalen. Zo geef je een meer dan persoonlijk (kraam)cadeau.
Gijs1
kubussen
Juliano

Juliano

Ook nieuw in mijn assortiment is een speenkoord met geborduurde naam. Nu is een speenkoord zelf niet nieuw in mijn webwinkel, maar wel met een geborduurde naam. Doordat letterkralen of te duur werden of niet aan de gewenste kwaliteit voldeden, ging ik op zoek naar een alternatief hiervoor. Daar ik een borduurmachine heb staan, was dit vrij snel gevonden. En omdat ook deze klant durfde te vragen ontstond er zomaar een speenkoord mét hartje voor een jongen. En daar ben ik nou gek op: niet-standaard bestellingen én blije klanten.

Poppenwiegjes

Sinds vorige zomer heb ik poppenreiswiegjes in mijn assortiment. Dit bleek al gauw een succesvolle aanvulling, want inmiddels heb ik al heel wat wiegjes met leuke bekledingen verkocht. Net als bij al mijn andere producten geldt ook hier dat de klant de stofjes kan kiezen aan de hand van foto’s. Oudroze in combinatie met zwart/wit is een combinatie die heel vaak wordt gekozen, ook deze week weer, maar er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden. Durf te vragen, zou ik willen zeggen.
Corine
Eda 4

Panterprint

Mijn klanten zijn net zo divers als de lapjes in mijn stoffenkast en zo ontstaan dan ook de meest kleurrijke combinaties.
De klant van dit poppenbedsetje koos deze schitterende combinatie van stofjes voor het poppenwiegje van haar dochter. Ik ben fan!!!
Daar het wiegje een stang voor een hemeltje heeft, moest die er ook bij gemaakt worden. Uiteraard behoort dat ook tot de mogelijkheden.
Dus zelfs hier geldt: durf te vragen!!

Het was weer een drukke maar meer dan kleurrijke week en ik heb met plezier aan alle bestellingen gewerkt. Misschien dat je zelf nu ook geïnspireerd bent door deze leuke ontwerpen, maar misschien heb je wel nóg leukere ideeën?! Kom maar op en wie weet wat voor moois erbij uitkomt. Ik daag je uit: durf te vragen!!

Groetjes,
Ingrid
MailPoet