besteblijmakers

Over een week is het alweer Valentijnsdag, de dag van de liefde. Maar zeg nou zelf, dat zou het toch elke dag moeten zijn. Gelukkig doen hartjes het het hele jaar door leuk. Als kussen, slinger, wandhanger en veel meer. Vandaar dat je ze ook het hele jaar door op mijn website vindt.

hartjeskussentjes

Zijn ze niet schattig, deze hartjeskussens? Deze maakte ik van wafelstof, maar je kunt ze ook in andere stofjes en kleurtjes bestellen. Vrolijk hier een bankje, ledikantje of wiegje mee op. Ze doen het niet alleen leuk in een babykamer, maar ook in een tienerkamer. Je kunt er 1 of 2 nemen, maar waarom niet meer? Stem de stofjes leuk op elkaar af voor een vrolijk geheel.

hartjesslinger

Of wat dacht je van deze schattige, gehaakte hartjesslinger in lieve pasteltinten? Leuk een babykamer hiermee op of geef 'm als kraamcadeau. Let wel: er is maar 1 exemplaar beschikbaar.

met uiltje & ster

Hartjes zijn echter ook mooi te combineren, zoals bijvoorbeeld bij deze kast- of wandhanger. Ze doen het dus ook leuk tussen uiltjes en sterren. Deze hangers maak ik alleen op bestelling, zodat je zelf de stofjes kunt combineren. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

s c h a t t i g

Dit gehaakte pastel kussentje is toch té schattig. De hartjes zijn gemaakt van noppen, zodat er een leuk reliëf patroon ontstaat. Let wel: er is maar 1 exemplaar van dit kussen én hij is bovendien leuk afgeprijsd.

Houd je van wat meer vrolijke kleuren, dan heb ik het hartjeskussentje ook nog in frisse fuchsia en turquoise tinten. En ook deze set is leuk afgeprijsd.

m o b i e l

Dat je hartjes leuk kunt combineren, was al bekend. In deze leuke muziekmobiel heb ik het hartje gecombineerd met een regenboog, wolk, maan en ster waarmee het een mooi geheel is geworden.

Wil je alleen de mobielhangers bestellen, dan is dat ook mogelijk. Misschien vind je het zelfs leuk om alleen hartjes aan je mobiel te hebben? Ook dat kan. Gewoon vragen.

Zoals je ziet, hartjes zijn heel creatief te gebruiken of te verwerken. Mocht je iets willen bestellen, dan kan dat altijd via een mailtje. Ook als je zelf leuke ideeën hebt, die je door mij uitgewerkt zou willen hebben. Vaak is er meer mogelijk dan op mijn website staat. Altijd gewoon even vragen dus.

Maar je kunt ook gewoon even een kijkje nemen op mijn website en/of mij op social media volgen. Zie ik je gauw?

Lieve groet,
Ingrid
facebook instagram 
info@debesteblijmakers.nl
www.debesteblijmakers.nl

Uitschrijven
Email Marketing Powered by MailPoet