besteblijmakers

Daar is die dan eindelijk: Koning Winter. Na de afgelopen natte maanden een welkome gast, want hij neemt graag de zon mee en daar waren we wel aan toe, toch?! En bij winter horen natuurlijk winterwarme dingen, zoals warme truien, sjaals, mutsen, dekentjes, kussentjes en meer. Laat ik die nou ook in mijn assortiment hebben. Ik zal je er in deze nieuwsbrief wat van laten zien.

winter outfit

Ik begin met een heerlijk winterwarm setje, een muts met sjaal. Zo kan de babyborn lekker warm mee naar buiten. En o ja, de trui vind je ook op mijn website. Let wel: er is van elk maar 1 exemplaar, dus op is op.

winterwarme poncho setjes

Wat dacht je van een poncho? Deze kan eigenlijk wel het hele jaar door. Over een bloesje of over een jack. Met het bijpassende setje van beenwarmers, wanten, col en oorwarmer/hoofdband heb je een complete winterwarme set.

NB Het complete setje is er ook nog in mosgroen en mintblauw.

slaapzakken

Hoe lekker is het om dan aan het eind van een koude dag heerlijk onder de wol te kruipen. Of in dit geval in een slaapzak. Ik heb er zowel een lieve als een stoere variant van, dus ook voor een stoere beer of pop.

zigzag dekensetje

Heb je zelf nog een poppenbedje staan dat best een warm dekentje met kussentje kan gebruiken, dan is dit schattige zigzag setje misschien wel wat voor je. Je kunt hiermee ook een kratje of opbergbox tot een poppenbedje omtoveren.

winterwarm kussen

Maar misschien wordt je wel warm van een stoer winterwarm sierkussen, zoals dit pixel kussen. Gehaakt in 4 stoere kleuren.
Let wel: er is maar 1 exemplaar beschikbaar, maar wel leuk geprijsd, daar deze in de opruiming is.

SNEEUWPOP

Tot slot heb ik nog het leuke haakpatroon voor het sneeuwpop kegelpoppetje voor je. Dit patroon zit in de winterset kegelpoppetjes. Let wel: hiervoor heb je wel de basisset kegelpoppetjes nodig.

Leuke actie: je krijgt t/m 14 januari bij een bestelling voor de winterset, de patronen voor de basisset er gratis bij.

Dit was 'm dan alweer, de winterse en tevens eerste nieuwsbrief van dit jaar. Laten we er een mooi en creatief jaar van maken. Ik gebruik hier graag ook jouw input voor. Mocht je dus ideeën hebben of kan ik iets voor je uitwerken, laat het me graag weten.

Voor vragen of bestellingen kun je ook in het nieuwe jaar contact met mij opnemen, een kijkje nemen op mijn website en/of mij op social media volgen.

Tot volgend jaar!
Ingrid
facebook instagram 
info@debesteblijmakers.nl
www.debesteblijmakers.nl

Uitschrijven
Email Marketing Powered by MailPoet