besteblijmakers

Kerst! Tijd voor cadeautjes. Ook voor jou als lezer van de DeBesteBlijmakers nieuwsbrief heb ik een leuk cadeau. Tot het einde van het jaar ontvang je 15% KORTING op het vaste assortiment en 10% KORTING op een op maat gemaakte bestelling. Heb je dus nog een origineel (kraam)cadeau nodig of wil je een poppenwiegje bestellen, sla dan nu je slag. De korting geldt overigens ook op de reeds afgeprijsde artikelen. Bestellingen gaan altijd per mail, stuur dus samen met je bestelling de code KERST naar mij, dan verreken ik de betreffende korting op je bestelling.

Misschien zoek je nog een leuke slinger voor een verjaardag of om een baby- of kinderkamer op te leuken, zoals bijvoorbeeld deze leuke ringenslinger, een gehaakte variant op de papieren ringenslinger.
Maar misschien zoek je een wat meer stoere slinger, zoals deze met pootafdruk. Neem gerust een kijkje op mijn website voor meer leuke en originele slingers. Ik heb lieve en stoere slingers in mijn assortiment.
Ook op andere artikelen zoals de wandhangers krijg je korting. Wat dacht je van dit schattige Nijntje. Of de wilde dieren set. T/m 31 december 2023 ontvang je dus op alle artikelen uit het vaste assortiment 15% korting.
Je kunt natuurlijk ook iets op bestelling laten maken, zo kun je dan zelf de kleuren of stofjes kiezen. Afgelopen weken heb ik veel leuke nieuwe stofjes binnengekregen, die ik je heel graag wil laten zien.
Op dit moment is olijf een van mijn favoriete kleuren. Ik ben dan ook blij dat ik nu ook een stofje in deze kleur in mijn assortiment heb. Leuk voor een letterkussen of slinger, maar zeker ook voor een poppenbedsetje.
Of ga jij liever voor een schattig bloemenstofje? Ook deze heb ik voldoende in mijn assortiment en ook hier kun je eindeloos mee combineren, voor bijvoorbeeld een blokfluithoesje. Naast deze leuke nieuwe stofjes heb ik ook nog heel veel andere leuke stofjes. Helaas zijn dat er teveel om allemaal hier te laten zien, maar stuur gerust een mailtje, dan stuur ik jou foto's. Zo kun je altijd zelf een leuke combinatie maken.
Dit was 'm dan alweer, de laatste nieuwsbrief van dit jaar. Ik dank je voor je belangstelling en hoop je ook volgend jaar weer te mogen begroeten. Voor nu wens ik je hele fijne kerstdagen en een heel mooi, creatief en gezond 2024!!

Voor vragen of bestellingen kun je ook in het nieuwe jaar graag contact met mij opnemen, een kijkje nemen op mijn website en/of mij op social media volgen.

Tot volgend jaar!
Ingrid
facebook instagram 
info@debesteblijmakers.nl
www.debesteblijmakers.nl

Uitschrijven
Email Marketing Powered by MailPoet