besteblijmakers
Omdat december een maand is om cadeautjes te geven, heb ik een leuke aanbieding voor haakfans: bestel de basisset voor de kegelpoppetjes en je krijgt de winterset er gratis bij. Hoe leuk is dat?
Voor mij ontworpen patroontjes voor kegelpoppetjes kun je de basispoppetjes maken zoals (groot)ouders, kind, baby en huisdier. Gebruik je creativiteit en je kunt deze patroontjes voor heel veel leuke varianten gebruiken. Maak bijvoorbeeld je eigen gezin en lijst de poppetjes in.
Of maak er een verpleegster, dokter of kraamhulp poppetje van en bedank de betreffende persoon met een gepersonaliseerd poppetje al dan niet in de vorm van een sleutelhanger.
Maar je kunt natuurlijk ook een bruidspaar verrassen met een mooie set van henzelf al dan niet in een lijstje of voor op een bruidstaart.
Heb je belangstelling voor de patronen voor deze basisset, dan kun je die bij mij voor €3,50 bestellen.

Aanvullend heb ik echter ook een winterset. Deze bestaat uit Sint & Piet, de kerstman met rendier, een sneeuwpop en een engel. Deze set kost €3, maar tot eind van het jaar ontvang je deze g r a t i s wanneer je de basisset bestelt.
Heb je belangstelling voor deze 1+1 gratis patronen, dan mag je me graag een mail sturen info@debesteblijmakers.nl . Je ontvangt dan een betaalverzoek en na ontvangst van de betaling stuur ik je binnen 24 uur de patroontjes per mail.

Ook voor vragen of andere bestellingen kun je contact met mij opnemen. Neem gerust ook een kijkje op mijn website of volg mij op social media.

Tot gauw en een lieve groet,
Ingrid
facebook instagram 
info@debesteblijmakers.nl
www.debesteblijmakers.nl

Uitschrijven
Email Marketing Powered by MailPoet